Despre mine

Despre mine

DR. SERGIU CATEREV

Sunt chirurg ortoped și medic specialist în ortopedie și traumatologie, interesat în mod special de chirurgia gleznei și a piciorului. Practica mea se desfășoară doar în privat, în mare parte în Cluj, dar ofer consultații și pacienților mei din Baia Mare.

Educație

Sunt absolvent a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Am urmat stagiul de pregătire în rezidențiat la Clinica de Ortopedie și Traumatologie „Alexandru Rădulescu” Cluj-Napoca, sub îndrumarea domnului Conf. Dr. Adrian TODOR.

De-a lungul anilor am participat la numeroase stagii de pregătire și perfecționare în ortopedie și traumatologie, atât în țară, cât și internaționale. În urma pregătirii extensive, am abordat cele mai inovatoare metode chirurgicale, alături de tehnici minim-invazive de chirurgie a piciorului și a gleznei, reușind astfel să ofer pacienților mei soluții de tratament personalizate și ghidaj către o recuperare rapidă și o viață lipsită de dureri.  

ortopedie cluj
Membru al societăților:
monturi Cluj

Chirurgie minim-invazivă

Ori de câte ori este posibil, aleg să folosesc tehnici chirurgicale minim-invazive, în artroscopia gleznei, chirurgia genunchiului, a umărului și chirurgia percutanată a piciorului. Operațiile de corectare a deformărilor piciorului se realizează prin incizii mici, de aproximativ 3-5 mm, iar endoprotezarea șoldului (proteza de șold) se realizează, de asemenea, cu aborduri minim-invazive.

Tehnicile minim-invazive sunt congruente cu prioritatea mea principală – aceea de a oferi pacientului meu un tratament personalizat, care să permită o vindecare cât mai rapidă, o recuperare ușoară și durere minimă după operația chirurgicală.

Cursuri și stagii de pregătire

Noțiuni de bază și avansate în chirurgia minim invazivă și percutanată a piciorului (MIFAS).

Curs cu noțiuni de bază și avansate în chirurgia gleznei (artroscopie) SNACE Smith&Nephew.

Curs instrucțional în artroplastia unicondiliană (parțială) de genunchi, elaborat de institutul Zimmer-Biomet.

Abordare holistică

Cred cu tărie că abordarea holistică este singura care ne poate permite să înțelegem complet și integrat starea de sănătate a pacientului. Luând în considerare toate aspectele vieții pacientului, de la afecțiunea fizică, la starea emoțională și credințele acestuia, putem îmbunătăți nu doar starea de sănătate, ci și întreaga calitate a vieții sale.

Din acest considerent, fiecare pacient care ajunge în cabinetul meu este tratat cu atenție, grijă, compasiune și interes, oferindu-i-se cele mai eficiente soluții de tratament, în funcție de ansamblul stării sale actuale.

Fără compromisuri în calitatea actului medical

De la prima experiență a pacientului în cabinet, la alegerea soluțiilor de tratament și metodelor chirurgicale și până la echipamentele utilizate și supravegherea în perioada post-operatorie, întregul act medical este creat, organizat și parcurs în termeni de calitate fără compromisuri. Când vine vorba de sănătatea pacientului nu există compromis.

Trimite-mi un mail:

Împreună avem grijă de sănătatea ta!

Practica mea în ortopedie și traumatologie se desfășoară doar în privat, în principal în Cluj, unde sunt parte a echipei de ortopedie și traumatologie din cadrul Spitalului Medicover Cluj-Napoca.

Împreună cu colegii mei avem grijă de sănătatea ta! Alegem cele mai eficiente soluții de tratament minim-invazive pentru fiecare pacient nou, având grijă ca tot procesul de vindecare să se desfășoare în favoarea pacientului.  

De asemenea, ofer consultații ortopedice și în afara Clujului, în Baia Mare.

Sănătatea este un efort de echipa!

Sănătatea este, într-adevăr, un efort de echipă. Pacientul și medicul care îl tratează formează pe parcursul tratamentului și după acesta o echipă al cărui scop este vindecarea.

Dincolo de echipa primordială absolut necesară între medic-pacient, am construit împreună cu alți 3 colegi pasionați de ortopedie din Cluj, un front comun axat pe a găsi cele mai eficiente soluții în problemele ortopedice, indiferent de complexitatea cazului.  Acesta este OrthoTeam!

Program consultații

program medicover dr caterev

Spitalul Medicover

Suceagu, Cluj
Marți (CAS și privat) 15:00 - 18:00
Vineri (CAS și privat) 13:00 - 17:00

Spital&Policlinică Sfântul Ioan

Baia Mare, Maramureș
Sâmbătă (privat) 09:00 - 15:00

Medic specialist în chirurgia gleznei și a piciorului

Chirurgia piciorului și a gleznei pentru adulți este principalul meu domeniu de interes, încununat de pasiunea pentru vindecare și ani întregi de formare, studiu și perfecționare. Fiecare caz medical este abordat individual, iar soluțiile chirurgicale sunt mereu de ultimă generație
Artroscopie gleznă

Tratarea problemelor gleznei prin tehnici medicale de ultimă generație

Artroscopie genunchi

Abordare chirurgicală minim-invazivă pentru genunchi, cu recuperare rapidă

Dorești să faci programare online pentru consultație?

Poți face programare online, accesând link-ul de mai jos

Sau poți suna Call Center: 0 264 933